Teamet

Holdet bag Yogizoo

Allan Olesen

Uddannet idrætspædagog og fysiurgisk massageterapeut med et holistisk fokus på det hele menneske.

Allan er den grundlæggende skaber af Yogizoo og er forfatteren bag eventyret.

I over to årtier har Allan beskæftiget sig med børn og unge på normal- og specialområdet. Så udover en brændende passion for yoga er rygsækken fyldt med både pædagogisk, terapeutisk og teoretisk erfaring som danner et solidt fundament for dette projekt.

Thomas Dam Lauritsen

Thomas er uddannet arkitekt cand. arch. , og har efter ansættelse i 5 år som arkitekt, skabt virksomheden Dam Studio ApS.

Thomas har en naturlig kreativitet over sin tilgang hvilket er et godt match til Yogizoo universet.  Han er den digitale motor, og står for alt hvad der vedrører videreudvikling af illustrationer, animation, og web.

Kasper Leisner

Kasper Leisner arbejder som skuespiller på teater, film og tv serier og har lagt stemmer til flere hundrede tegnefilm.

“Det er en stor fornøjelse for mig at være stemmen bag de mange spændende figurer vi møder i Yogizoo. Yoga er ikke kun for voksne, der er masser af plads til leg og grin i dette fine univers og jeg er glad for og stolt over, at være en del af teamet der på en ny og afslappet måde formidler sjov yoga i børnehøjde via eventyr og fantasi”

Flavio Veliz

Flavio Veliz er Yogizoos lydguru når de rigtige frekvenser skal findes. Flavio er uddannet i både Argentina og Norge og samarbejder bl.a med Virginia University og Rigshospitalet i Kbh.
Flavios fokus og drøm hos Yogizoo er at give alle de små travle hjerner en masse sjove, sunde og afstressende momenter via sine kundskaber i lydenes univers.